Mueslirepen

Level

Easy

Time

10 min

oven Time

30 min

SErves

5

Ingrediënten

  • havermout (100 g)
  • 1 reep pure chocolade (25 g)
  • klein handje noten (15 g)
  • snuifje zout
  • 1 grote overrijpe banaan (125 g)
  • 1 kl vanille-essence
  • 1 el honing
  • 1,5 el pindakaas of notenpasta, 100%
  • 1 el zonnebloemolie

Bereidingswijze

Stap 1

Verwarm de oven voor op 180°C. Bedek een bakvorm (geen cakevorm) met bakpapier.

Stap 2

Meng de droge ingrediënten in een kom en zet opzij. 

Stap 3

Plet de banaan in een andere kom en meng er de resterende natte ingrediënten onder. 

Stap 4

Meng de droge en natte ingrediënten en breng het mengsel over in de bakvorm. Duw de randen goed aan en maak de bovenkant vlak met een spatel. Het mengsel zou ongeveer 2 cm dik moeten zijn.

Stap 5

Bak ongeveer 30 min in de voorverwarmde oven tot de koek stevig en droog is. Is de bovenkant nog wat bleek? Plaats de koek dan nog enkele minuten bovenaan in de oven tot de bovenkant goudbruin is.

Stap 6

Laat volledig afkoelen en snijd de koek in repen.

Aanpassingen: