Pizza wrap
Level
Easy
Time
5 min
oven Time
8 min
SErves
2
Ingrediënten
- 10 kerstomaten (100 g)
- 5-tal champignons
- 4 artisjok uit blik op eigen sap
- 1 bol light mozzarella
- 2 el tomatenpuree
- 2 el water
- peper en zout
- gedroogde oregano
- Italiaanse kruiden
- 2 volkoren wraps
- 10 olijven, op eigen nat
- groot hand rucola
Bereidingswijze
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200°C.
Stap 2
Snijd de kerstomaten in twee en champignons in schijfjes. Snijd de artisjok en mozzarella in kleine stukjes.
Stap 3
Meng de tomatenpuree met het water en de kruiden.
Stap 4
Smeer de wraps in met de gekruide tomatenpuree en beleg met mozzarella, kerstomaten, champignons, artisjok en olijven.
Stap 5
Bak de pizza wraps 8 à 10 minuten in de voorverwarmde oven. Serveer met wat rucola.
Beleg je pizza gerust met restjes die jij nog in de koelkast hebt liggen!
Aanpassingen:
- Vegan: vervang mozzarella door vegan mozzarella van bv. Mozzarisella (o.a. te koop bij Bioplanet)

