Pizza wrap

Level

Easy

Time

5 min

oven Time

8 min

SErves

2

Ingrediënten

  • 10 kerstomaten (100 g)
  • 5-tal champignons
  • 4 artisjok uit blik op eigen sap
  • 1 bol light mozzarella
  • 2 el tomatenpuree
  • 2 el water
  • peper en zout
  • gedroogde oregano
  • Italiaanse kruiden
  • 2 volkoren wraps
  • 10 olijven
  • groot hand rucola

Bereidingswijze

Stap 1

Verwarm de oven voor op 200°C.

Stap 2

Snijd de kerstomaten in twee en champignons in schijfjes. Snijd de artisjok en mozzarella in kleine stukjes. 

Stap 3

Meng de tomatenpuree met  het water en de kruiden.

Stap 4

Smeer de wraps in met de gekruide tomatenpuree en beleg met mozzarella, kerstomaten, champignons, artisjok en olijven. 

Stap 5

Bak de pizza wraps 8 à 10 minuten in de voorverwarmde oven. Serveer met wat rucola.

Beleg je pizza gerust met restjes die jij nog in de koelkast hebt liggen!

Aanpassingen:

  • Vegan: vervang mozzarella door vegan mozzarella van bv. Mozzarisella (o.a. te koop bij Bioplanet)