TARIEVEN

LAAG FODMAP

Intake + uitleg fase 1

€ 70

/75 min

LAAG FODMAP

Opvolg eliminatiefase

€ 35

/30min

LAAG FODMAP

Uitleg fase 2

€ 55

/60min 

LAAG FODMAP

Opvolg herintroductiefase

€ 35

/30min

LAAG FODMAP

Uitleg fase 3

€ 35

/30min

LAAG FODMAP

Opvolg stabilisatiefase

€ 35

/30min

Betaalmogelijkheden

  • Cash
  • Bancontact app via smartphone

Heb je een afspraak gemaakt en is er iets tussengekomen? Je kan kosteloos annuleren tot 48 uur voor de afspraak, telefonisch of via mail. Indien niet tijdig geannuleerd, wordt het bedrag van de consultatie aangerekend. 

Terugbetaling

Als diëtiste en diabeteseducator ben ik erkend bij het RIZIV. Concreet betekent dit dat u recht heeft op een (gedeeltelijke) terugbetaling. De voorwaarden voor algemene terugbetaling zijn verschillend per mutualiteit en/of in sommige gevallen afhankelijk van het voorschrift van de arts. Een overzicht vind je hier. In sommige gevallen betaalt je aanvullende ziekteverzekering het volledige bedrag van de consultatie terug. Voor alle info bekijk je best de website van jouw mutualiteit:  

Terugbetaling diabetes

Patiënten met diabetes type II in het voor- of zorgtraject hebben recht op een aantal sessies voedingsadvies en/of diabeteseducatie aan een heel voordelig tarief. Je zal tijdens de consultaties het volledige tarief betalen, waarna je het bedrag bijna volledig terugbetaald krijgt. Deze sessies zijn op voorschrift van de huisarts. 

Terugbetaling kinderdiëtetiek

Ook kinderen of jongeren met overgewicht hebben recht op een aantal sessies voedingsadvies aan een heel voordelig tarief. Je zal tijdens de consultaties het volledige tarief betalen, waarna je het bedrag bijna volledig terugbetaald krijgt. Deze sessies zijn op voorschrift van de (huis)arts.